Lisa Wade en Guus Meeuwis: Stilte op dodenherdening 4 mei

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Guus Meeuwis vraagt Nederlanders in een commercial twee minuten stil te zijn tijdens de dodenherdenking op 4 mei. Ook presentatrice Lisa Wade en nieuwslezer Jeroen Overbeek roepen op tot stilte.

“Met mijn optredens toer ik door heel het land. Juist ’s avonds ben ik hard aan het werk en dat gaat er luidruchtig aan toe, want de zaal moet op zijn kop. Voor mij bestaat er dan even niets anders”, zegt Meeuwis in het spotje. “Maar op 4 mei ben ik stil uit respect voor de slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog en alle oorlogen daarna.”

In drie verschillende commercials vraagt het trio aandacht voor het herdenken van oorlogsslachtoffers. Met de inzet van Meeuwis, Wade en Overbeek hoopt het Nationaal Comité 4 en 5 mei verschillende doelgroepen te bereiken.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP