Line-up Radio 538 Koninginnedagfeest 2010 Museumplein 30 April Amsterdam

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nieuws, Rock

Radio 538 maakt vandaag de laatste artiesten bekend die toegevoegd zijn aan de line-up van het 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein. Jan Smit, Alain Clark, Kane, Caro Emerald, Housequake, Alexandra Burke, Inna, Cascada, Bertolf, Markus Schulz, The Opposites, Jeroen van der Boom, Stromae en Jurk komen ook! Op vrijdag 30 april van 12.00 tot 22.00 uur staat het Museumplein in Amsterdam weer helemaal in het teken van te gekke optredens van héél veel topartiesten. De presentatie van het Koninginnedagfeest is in handen van 538 jocks als onder andere Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn, Jens Timmermans, Frank Dane en Barry Paf.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Chuckie, Di-rect, Frans Duijts, Lasgo, Nikki, Ray & Anita, Quintino, Stereo, Waylon, Wolter Kroes, The Baseballs, Ilse Delange, Esmée Denters, Gerard Joling, VanVelzen, Sidney Samson, Valerius, Het Feestteam, AnnaGrace, Mooi Wark, R.I.O. en als afsluiter Tiësto optreden.

Vorig jaar trok het Museumplein volgens de officiële metingen over de hele dag maar liefst 300.000 enthousiaste feestgangers. Ook dit jaar wordt weer een enorm aantal bezoekers verwacht. De hele dag is live te volgen via Radio 538 en de website radio538.nl en ’s avonds is een compilatie van de dag te zien op RTL5.

Concert uitverkocht? concertkaarten

WIN EEN BBQ VOOR 25 PERSONEN EN EEN MINICONCERT BIJ JOU THUIS, KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Koninginnedag 2010:

Lees ook:

TOP