Justin Bieber concert afgelast door politie

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Een concert van Justin Bieber in Australië is afgelast door de politie. De fans stroomden uit alle hoeken en gaten toe voor het optreden van de 16-jarige popster en verschillende meisjes werden geplet in de chaos. Minstens acht meisjes moesten overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Eén meisje heeft problemen aan haar knie overgehouden aan het voorgenomen concertbezoek. Andere tieners kregen last van hyperventilatie. Minstens tien pubermeiden zijn flauwgevallen en moesten door hulpdiensten uit de mensenmassa bevrijd worden.

De politie besloot uit veiligheidsredenen om het concert af te gelasten. Woordvoerders zeiden dat het stadion goed voorbereid was op een grote hoeveelheid toeschouwers, maar dat de situatie door het gedrag van de fans uit de hand was gelopen.

“De deuren zouden om vijf uur open gaan, maar om een onbekende reden gingen ze om drie uur al open en iedereen stormde naar binnen”, zei een getuige. Het optreden van Bieber zou om acht uur beginnen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP