Glennis Grace Nederlandstalige cd en nieuwe look

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Glennis Grace is een nieuwe weg ingeslagen op muziekgebied. De zangeres werkt aan een Nederlandstalig album met een hele nieuwe muziekstijl. Grace nam daarvoor het producentenduo Fluitsma & Van Tijn in de hand en mat zich een nieuwe look aan.

Grace heeft al vier albums op haar naam staan, maar is nu pas bezig aan een album waar ze haar ziel en zaligheid in kan leggen. “Ik wilde het opbouwen, simpel houden. Maar daar lag mijn ziel niet in”, legt ze uit aan Novum Nieuws. “Dat wil ik nu wel op een plaat uitbrengen. Volwassen en helemaal goed.”

“Ik omschrijf het als pop-soul en ik denk zelf dat het nog nooit gedaan is in Nederland”, vertelt de 31-jarige zangeres enthousiast. “”Het is vernieuwend en verfrissend.” Haar eerste single verschijnt volgende maand. Het album, waar momenteel hard aan wordt gewerkt, moet in de zomer uitkomen.

Bij nieuwe muziek hoort een nieuw uiterlijk, vindt de zangeres. Voor een bijpassende look verruilde Glennis Grace haar krullen voor stijle lokken en haar nieuwe kledingstijl omschrijft ze als stoer en vrouwelijk. “Ik ben heel benieuwd wat mensen ervan vinden”, zegt Glennis.

‘Als Je Mij Weer Aankijkt’ is de eerste single van het nieuwe album. Het nummer is vanaf 10 mei verkrijgbaar. Grace werd op 11-jarige leeftijd ontdekt door Julio Iglesias. In 2005 deed ze tevergeefs een gooi naar de overwinning op het Eurovisie Songfestival met ‘My Impossible Dream’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Glennis Grace te gaan en clips te bekijken.

TOP