Frans Bauer moeite met aandacht rond familiedrama

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Frans Bauer heeft het nog altijd moeilijk met de tragische gebeurtenis rond zijn oom en tante. De volkszanger heeft vooral moeite met de aandacht die hij vanwege het treurige nieuws kreeg.

“Wat ik heel jammer vond is dat als je zoiets meemaakt, je als artiest in het middelpunt staat terwijl je tante dood is”, vertelde de zanger maandag in RTL Boulevard. “En daar gaat het dan op een gegeven moment niet meer over. Het gaat dan over Frans Bauer die zijn tante verloren is. Terwijl Frans zijn tante verloren is. Dat is wel heel moeilijk.”

De zanger zegt dat sommige mensen ook negatief op het nieuws reageerden. “Je hebt als artiest te maken met heel veel meningen. Je kunt er eigenlijk niets mee. Je moet je vasthouden aan de positieve dingen.” Toch zegt Bauer dat hij zich als artiest ook in een bevoorrechte positie bevindt. “Als je ’s avonds op het podium staat, dan kun je je ei kwijt in vrolijkheid. Dat deed me heel erg goed.”

Eind vorige maand troffen agenten het lichaam van de tante van Frans Bauer en haar zwaargewonde man aan in hun woonwagen in Fijnaart. Tante Doortje kwam om het leven door een schotwond, terwijl de geplande zelfdoding van haar man mislukte.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

TOP