Charlotte Church staande ovatie bij Over the Rainbow

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Buitenlands, Klassiek, Nieuws

Charlotte Church heeft voor het eerst sinds vier jaar weer opgetreden. De 24-jarige ‘Voice of an angel’, zoals haar bijnaam luidt, ontving een staande ovatie na haar optreden tijdens de Britse talentenjacht ‘Over the Rainbow’.

Church is jurylid in het programma, waarin wordt gezocht naar een geschikte kandidaat voor de rol van Dorothy in de musical ‘The Wizard of Oz’. Tijdens het nummer ‘No More Tears’ klom Church volgens de Britse krant Daily Mail op het podium om het lied met de overgebleven deelnemers te zingen.

Charlotte Church bracht haar klassieke debuutalbum uit op 12-jarige leeftijd. Na haar cd uit 2005 richtte de zangeres zich op het moederschap. Church heeft een dochter van 2 en een zoontje van 1. Ze werkt momenteel aan haar zesde album.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP