Chantal Janzen richt zich op musical Petticoat

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Chantal Janzen is nog niet toe aan een tweede kind. De 31-jarige actrice en moeder van zoontje James wil zich eerst weer op haar werk storten. Janzen is momenteel bezig met de repetities voor de speciaal voor haar geschreven musical ‘Petticoat!’.

‘Petticoat!’, over het Groningse meisje Pattie dat naar Amsterdam verhuist om daar zangeres te worden, stond al gepland voor het najaar van 2009. Maar omdat Janzen in januari van dat jaar beviel van zoon James, werd de musical uitgesteld. Een tweede kind past nog niet in haar planning. “Nee, dat lijkt me voorlopig geen goed idee. Ik denk dat Joop van den Ende me dan op een podium op het Museumplein de handen afhakt”, zegt Janzen lachend.

De actrice geniet met volle teugen van haar kind en haar vriend Marco, die uit een eerdere relatie al drie kinderen heeft. “Ik heb nu nog de tijd om echt van mijn zoon te genieten. Hij verdient de volle aandacht, en mijn carrière ook. Anders wordt het alleen maar te druk”, zegt Chantal. “Ik wil niet koste wat het kost weer een kind erbij. Het is geen accessoire. Dan neem je maar een hond.”

‘Petticoat!’ gaat op 3 oktober in première in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, en gaat daarna toeren langs de vijftien grootste theaters van Nederland.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Petticoat kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Chantal Janzen te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Chantal Janzen te gaan.

TOP