Caro Emerald winnares Eerste Prijs 2010

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Jazz, Nieuws

Caro Emerald heeft De Eerste Prijs 2010 gewonnen. De kleinkunstprijs bestaat uit een beeldje en een beurs van vijftienduizend euro. De zangeres kreeg de prijs maandag uitgereikt van juryvoorzitter Hans van Willigenburg.

De jury toonde zich lovend over de zangeres en haar verschijning. “Caro is niet alleen een intelligente en getalenteerde zangeres, maar ook een podiumpersoonlijkheid met een sterke uitstraling, die haar repertoire precies de invulling en warmte meegeeft, die het behoeft.” In de jury zaten onder anderen zangeres en actrice Martine Bijl, schrijver en regisseur Koen van Dijk en journalist Merijn Henfling.

Caro Emerald, die maandag 29 werd, won eerder dit jaar al de 3FM Serious Talent Award en de Schaal van Rigter. Eerdere winnaars van De Eerste Prijs zijn Roosbeef, Wouter Hamel en Wende Snijders.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Caro Emerald kaarten

Klik HIER om de cd Deleted Scenes from the cutting room floor van Caro Emerald te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP