Alice May en Inge Peters nieuwe Maywood

by / maandag, 26 april 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Het Nederlandse popduo Maywood gaat weer optreden. Het duo scoorde in de jaren tachtig hits als ‘Late at Night’ en ‘Rio’. De samenstelling van de groep is echter wel veranderd.

Maywood bestond oorspronkelijk uit de zusjes Alice May en Karen Wood en ging in 1995 uit elkaar. De twee zusjes, afkomstig uit het Friese Uitwellingerga, heten eigenlijk Alie en Doetie de Vries. Maywood probeerde eerder een comeback te maken, maar dat mislukte. Alice May heeft nu in Inge Peters een nieuwe partner gevonden en is van plan met haar de podia weer te gaan bestormen.

“Ik ben een lange tijd bezig geweest met audities en werd na een tijdje op Inge gewezen”, zegt Alice May tegen Novum Nieuws. De zangeres zegt dat ze op het idee van de comeback is gekomen door het nog altijd voortdurende succes in het buitenland. “Ik stond in Moskou in mijn eentje voor vijftigduizend man op te treden. Maywood leeft daar gewoon nog heel erg.”

In Zuid-Afrika werd de groep in 1982 uitgeroepen tot artiest van het jaar en ook in onder meer Duitsland en Japan scoorde Maywood meerdere hits. De twee zangeressen gaan binnenkort de studio in voor een nieuwe versie van de hit ‘Late at Night’. Daarnaast staan verschillende optredens gepland.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP