Ray Hardorff en Jakob Hut trekken stekker uit JPR Music en beginnen Blue Ocean Records

by / vrijdag, 23 april 2010 / Published in Nieuws

Ray Hardorff en Jakob Hut hebben de stekker uit platenlabel JPR Music getrokken. Dit na een conflict over de naam met Pascal de Vormer.

“Hoewel wij volledig in ons recht staan omtrent het gebruik van de naam JPR Music, hebben we toch besloten hiermee definitief te stoppen” Dit om misverstanden naar de buitenwereld te voorkomen.” Aldus Ray Hardorff.

Jakob en Ray hebben tegelijk goed nieuws: ” Met hun nieuwe label Blue Ocean Records (BOR) hoopt het duo het succes van JPR Music voort te kunnen zetten. “Na de top 100 hits van De meiden uit Leiden, Angela Groothuizen, Rebecca (Popstars) en de top 10 notering van Chris de Roo, hebben we de smaak te pakken.”
“Blue Ocean Records is meteen een samenwerkingsverband aangegaan met Berk Music. De samenwerking in het verleden is Berk en ons heel goed bevallen en dat gaan we nu voortzetten met Blue Ocean Records.”

“Omdat het een nieuw label betreft moesten we de artiesten die op JPR Music uit zijn gekomen natuurlijk vragen of ze met ons mee willen gaan naar het nieuwe label. Gelukkig hebben ze hier positief op gereageerd.” Ook Chris de Roo gaat met ons mee en zal met zijn nieuwe producties uitkomen op het combi-label: Blue Ocean Records/Berk Music.” zo vertelt Hardorff

Contact met het platenlabel? Mail naar: info@blueoceanrecords.nl

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP