Wil je ook een grotere kans om in de hitlijsten te komen?

Platenlabel Blue Ocean Records (BOR)

by / vrijdag, 23 april 2010 / Published in Nieuws
Blue Ocean Records logo

K.V.K 51744465
B.T.W: NL101084134B02

Blue Ocean Records (BOR) is het platenlabel van Ray Hardorff. Ray had eerder het succesvolle label JPR Music met de Top 100 noteringen van De meiden uit Leiden, Angela Groothuizen, Rebecca (Popstars) en de top 10 hit “Ergens hier op deze wereld” van Chris de Roo (nummer 6 single Top 100.)

Daarnaast heeft Ray als schrijver diverse hits gehad. Waaronder:  “Haar rode lampie” “Meisjes van de nacht.” en “Op de camping.”

Met een eigen studio, en faciliteiten voor clip-opnames is Blue Ocean Records van alle markten thuis. Daar de fysieke single verkoop nog slechts een paar procent van de markt bestrijkt, richt het label zich voornamelijk op de digitale single markt via de download-portals.

Blue Ocean Records is altijd opzoek naar artiesten en kant en klare producties. Daar wij over uitstekende componisten en tekstdichters beschikken genieten demo’s niet onze voorkeur.

Klik HIER voor meer info over het artiestenbureau Blue Ocean Records Entertainment.

Wil je jouw single laten uitbrengen door Blue Ocean Records? Dat Kan!

Voor info over prijzen mogelijkheden bij Blue Ocean Records: klik HIER

Email: info@blueoceanrecords.nl

Tel: 06-21414671

Blue Ocean Records heeft ook een eigen artiestenbureau: Blue Ocean Records Entertainment Klik HIER voor meer info.

 

 


 

 

RELEASES JPR Music (Nu Blue Ocean Records)/ Blue Ocean Records

In augustus 2009 is de eerste single van JPR Music uitgekomen. Het is de single “Tot de morgen weer komt” van De meiden uit Leiden. Deze plaat kwam op 18 september 2009 binnen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

Op 21 januari 2010 is de single “Bier en bitterballen” van Angela Groothuizen uitgekomen op het label JPR Music in samenwerking met Berk Music.

De single is op vrijdag 5 maart 2010 binnen gekomen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

Op 21 januari 2010 is de WK Voetbal hit (We scoren weer) van De meiden uit Leiden uitgekomen op het label JPR Music in samenwerking met Berk Music.

Hoewel de single te horen was op Q-Music en Radio 538 en de dames in de krant De Spits! stonden behaalde het voetbal-plaatje net niet de top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Op 15 maart 2010 is de single “Ergens hier op deze wereld” van Chris de Roo uitgekomen op label JPR Music in samenwerking met Berk Music. De track is de opvolger van de Hazes cover “Wat een ander ook zegt” van Chris welke hoog in de Single top 100 heeft gestaan. Op 26 maart 2010 kwam de single “Ergens hier op deze wereld” binnen op nummer 17 van de Single top 100. Op 1 april 2010 bereikte het nummer de 6e positie van de Single top 100. Een top 10 hit voor Chris.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

Op 15 maart 2010 is de single “All your talk” van Popstars finaliste Rebecca uitgekomen op platenlabel JPR Music in samenwerking met Berk Music. De single bevat een Radio Mix en een Full Version. Op 26 maart 2010 kwam de single “All your talk” van Rebecca binnen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

 

In April 2010 is JPR Music opgeheven, hoewel…. Jakob en Ray van JPR Music zijn doorgegaan onder een andere naam: Blue Ocean Records. De eerste release kwam uit op 16 april 2010. Mark Fledderman met de single “Ik ben weer terug” uitgebracht door Blue Ocean Records in samenwerking met Berk Music. De single kwam op 29 april 2010 binnen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

Op 6 mei 2010 is de single “Lege dagen, vele vragen 2010” van Martin van Doorn uitgekomen op Blue Ocean Records. Een lied door Jeffrey Weber geschreven voor Martin dat een ode is aan diens overleden vader.


Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

Op 6 mei 2010 is de single “Geboren om bij jou te horen” van Ray van der Heiden uitgekomen bij Blue Ocean Records. De zanger won al eens het Leids Festival van het levenslied. De single kwam op 18 juni 2010 binnen in de Single top 100 en is de voorloper op het album welke in augustus het licht zal zien.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

Op 17 juni 2010 is de single “My bitch part 2” van Tanja uitgekomen bij Blue Ocean Records. Tanja heeft de dance-track zelf geschreven en er is een sexy en brutale clip bij gemaakt. Tanja staat inmiddels in de finale van Demo-duel van radio 538 en hoopt natuurlijk op een hit.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

 

Op 22 juni 2010 is de single “Mooi is het leven” van feestband de Moeflons uitgekomen bij Blue Ocean Records. De single is veelvuldig gedraaid bij o.a. RadioNL en Radio Hollandio en stond een aantal weken genoteerd in de Nederlandstalige top 30.


Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

remcoOp 17 juli 2010 is de single “Papa” van de Utrechtse zanger Remco van Veld bij Blue Ocean Records uitgekomen. Het emotionele nummer is door de zanger zelf geschreven en slaat enorm aan bij de diverse radiozenders. De single kwam op 13 augustus 2010 binnen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

 

Op 10 augustus 2010 aan de vooravond van Sail Amsterdam 2010 is de single “De Havenblues” van de Amsterdamse zanger Mark Enthoven uitgekomen bij Blue Ocean Records. Mark schreef het nummer samen met Math van Heck die ook samenwerkte met o.a. Ruth Jacott en Cindy Lauper. De single kwam op 20 augustus 2010 binnen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

Op 30 september 2010 is bij Blue Ocean Records de single “Ge hed de mooieste brommer” van Gewoon Angelique uitgekomen. Het nummer is een echte feestplaat en de zangeres zingt het lied als typetje. Kortom feest in de tent. Bij het nummer is ook een grappige videoclip gemaakt welke veel te zien is geweest bij de Nederlandse clipzenders.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

 

Op 5 oktober 2010 is de single “Niets blijft” van Angela Groothuizen uitgekomen bij Brand New Live. De plug (promotie) van de single wordt gedaan door Blue Ocean Records. De opbrengst van de single gaat naar KWF Kankerbestrijding. Angela Groothuizen is het gezicht van de borstkankermaand oktober. Het geld zal worden gebruikt om het onderzoek naar borstkanker uit te breiden. De single is op 8 oktober 2010 binnen gekomen in de Single top 100. Uiteindelijk behaalde de single de 13e plaats van de Single top 100 en heeft twee weken op die positie gestaan. Ook stond het nummer in de 3fm Mega top 50 en in de tipparade van de Nederlandse top 40.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


Alain Clark, Boris, Glennis Grace, Dewi, Edsilia, Nikki en Stevie Ann namen voor Sta op tegen Kanker het nummer “Just stand Up” op. Dit t.b.v. KWF Kankerbestrijding. Samen met speciale gast Waylon brachten ze het nummer op woensdag 10 november 2010 tijdens de grote wervingsshow Sta Op tegen Kanker bij de AVRO op Nederland 1 ten gehore. Het lied is gratis te downloaden via www.staoptegenkanker.nl De plug (promotie) van de single wordt gedaan door Blue Ocean Records. Doordat het hier een gratis download betreft komt het lied niet in aanmerking voor de hitlijsten. Wel was de single te horen op vrijwel elk landelijk radiostation en bij veel tv-programma’s.

 

 

Op 16 november 2010 is de single “Denk niet dat ik niet aan je denk” van Pascal de Vormer uitgekomen bij Blue Ocean Records. Pascal die hits schreef voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Rob Zorn en Pierre van Dam, heeft nu een eigen single. Het nummer heeft wel iets weg van het repertoire van Jan Smit en Nick & Simon. Een vrolijk up-tempo nummer, kortom een lekkere meezinger. De single is op 26 november 2010 binnen gekomen in de Single top 100. De single heeft uiteindelijk 5 weken in de top 100 gestaan met als hoogste positie nummer 60.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


 

Op 12 januari 2011 in de single “Eenmaal links, eenmaal rechts” van Danny van der Kracht uitgekomen bij Blue Ocean Records. Danny is naast feestzanger ook presentator van een Nederlandstalig hitprogramma. Verder is hij freelance journalist van weekblad Party. “Eenmaal links, eenmaal rechts” is een echt feestnummer speciaal gemaakt voor Carnaval 2011. Op 12 maart 2011 is “Eenmaal Links, eenmaal rechts” van Danny van der Kracht binnengekomen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

Op 3 februari 2011 is de single “Jacqueline” van Pascal de Vormer uitgekomen bij Blue Ocean Records. Het is de tweede single als zanger van Pascal die hits schreef voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Danny Nicolay en Rob Zorn. Het nummer “Denk niet dat ik niet aan je denk” stond eind 2010 in de Single top 100 en behaalde de 60e positie. Op 5 maart 2011 is de Single “Jacqueline” binnengekomen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij! 

Op 10 april 2011 is de single “Drink rode wijn” van Pascal de Vormer uitgekomen bij Blue Ocean Records. Het nummer is een cover van“Griechischer Wein” van Udo Jürgens. In 1975 scoorde Joe Harris met de Nederlandstalige versie een hit. De single van Pascal is op 23 april 2011 binnengekomen in de Single top 100 en behaalde uiteindelijk de 69e positie in de charts.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


 

Op 2 maart 2011 is de single “Op Reis” van Alberto Nicolay uitgekomen bij YaYa Records. De plug (promotie) van de single is gedaan door Blue Ocean Records. Het popnummer is geschreven door Peter de Wijn die beter bekend is onder de naam P.Pruysenaere. Peter schreef hits voor o.a. Gerard Joling, Koos Alberts en Anita Meijer.  De single “Op Reis” van Alberto Nicolay is op 6 mei 2011 binnengekomen in de Single top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


 

Op 8 mei 2011 is de single “Vliegen zonder vleugels” van Moeflons uitgekomen bij Blue Ocean Records. Moeflons behaalde met hun vorige single “Mooi is het leven” weken genoteerd in de Nederlandstalige top 30. Het party-nummer “Vliegen zonder vleugels” Behaalde uiteindelijk de Nederlandstalige top 30.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!
 

Op 16 mei 2011 is de single “Ik hou van dit land” van Angela Groothuizen uitgekomen bij AGP. De plug/promotie voor de single wordt gedaan door Blue Ocean Records. Het is een prachtig lied over alles wat Nederland ons te geven heeft en hoe trots Angela is op ons land. Het nummer is de opvolger van de single “Niets blijft” welke de 13e positie in de Single top 100 behaalde. “Ik hou van dit land” kan wel eens een hele grote hit worden. Er is ook een meezingversie van het nummer te downloaden.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de meezingversie te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Op 21 november 2011 is de single “Daar ga je dan” van Kim & Martijn uitgekomen bij Blue Ocean Records. Het is zowel de debuut- als afscheidssingle van Radio 538 Dj’s Kimberly van de Berkt en Martijn Muijs die van zondag t/m donderdag de 53n8club presenteren op Radio 538. Er is ook een karaokeversie van hun nummer.

Klik op de button om Daar ga je dan te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de karaoke versie te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

Op 24 november 2011 is het album “Ik Verdedig” van Angela Groothuizen uitgekomen bij AGP. Op de cd staan elf prachtige nummers met natuurlijk de successen “Ik hou van dit land” “Niets Blijft en “Ik Verdedig.” De promotie/plug wordt verzorgd door Blue Ocean Records. De cd is op 2 december 2011 binnengekomen in de Album top 100 Het Album kende als hoogste positie nummer 41 in de Album Charts.

Klik HIER om het fysieke Album Ik Verdedig te bestellen.

Klik op de button om de cd Ik Verdedig te downloadenDownload de track DRM-vrij!Op 2 december 2011 is de single “Laat mij alleen” van Pascal de Vormer uitgekomen bij Blue Ocean Records. Pascal schreef hits voor Rob Zorn, Dario, Danny Nicolay, Lucas en Gea en Rob Ronalds. Zelf stond Pascal als zanger in de Single top 100 met “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.” Met het levenslied “Laat mij alleen” hoopt de geboren en getogen Utrechter op een nieuw succes in de hitlijst.

Klik op de button om Laat mij alleen te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

 

Op 15 januari 2012 is de Single “Dat Benne…” van Danny van der Kracht uitgekomen bij Blue Ocean Records. De feestsingle werd goed ontvangen door de media in Nederland en België. De single was tijdens carnaval de meest gedraaide plaat op de Belgische zender VBRO (De Vlaamse variant van Radio.nl red.) Door het succes zal Danny in de zomer 2012 mee gaan met de zomertoer van VBRO en zijn hit aan de Belgische kust ten gehore brengen. Op 6 april 2012 kwam de Single binnen in de Single Top 100 en de Nederlandstalige Oranje Top 30.

Klik op de button om Dat Benne te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

Op 7 februari 2012 is de single “Ik Verdedig” van Angela Groothuizen uitgekomen bij AGP. Blue Ocean Records verzorgt de plug/promotie van de single. Het nummer is afkomstig van het album “Ik Verdedig” van Angela welke de Album top 100 behaalde. Op 7 februari is ook de single Vinkeveen uitgebracht. Dit vanwege het koude weer. Vinkeveen is een wintersingle.

 

Klik op de button om Ik Verdedig te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

 

Op 7 februari 2012 is de single “Vinkeveen” van Angela Groothuizen uitgekomen bij AGP. Blue Ocean Records verzorgt de plug/promotie van de single. Het nummer is afkomstig van het album “Ik Verdedig” van Angela. welke de Album top 100 behaalde. Op 7 februari 2012 is ook de single “Ik Verdedig” uitgebracht.

Klik op de button om Vinkeveen te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

 

 

Op 23 februari is de single “Doe iets” van K-liber4life ft DJ MBA, Rasskulz & Nino uitgekomen bij Blue Ocean Records. K-Liber heeft veel hits op hun naam staan waaronder “Viben.”De single heeft veel airplay bij de landelijke radiostations. Ook de clip doet het erg goed op YouTube.

 

Klik op de button om Doe Iets te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

 

Op 19 februari 2012 is de single “Ik had je lief” van Gabriello uitgekomen bij Blue Ocean Records. Een emotionele Nederlandstalige cover van “You Raise me Up” waar o.a. Wesley Klein een hit mee scoorde. De single van Gabriello is op 10 maart 2012 binnengekomen in de Single Top 100. De track stond vier weken genoteerd in de charts en kende als hoogste positie nummer 51.

Klik op de button om Ik had je lief te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

 

Op 12 maart 2012 is de single “Stranded” van Wiep Laurenssen uitgekomen bij AGP. De promotie/plug is in handen van Blue Ocean Records. Wiep is bekend van The Voice of Holland seizoen 1. De single is er in een radio-edit en een akoestische versie.

 

Klik op de button om de radio-edit te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de akoestische versie te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

Op 19 april 2012 is de single “Achter Het Raam” van Gijs, Pascal & Ringo uitgekomen bij Blue Ocean Records. Het lied geschreven door Pascal de Vormer, Jakob Hut en Ray Hardorff is na “Meisjes van de nacht” en “Haar rode lampie” de derde in de drieluik over de meisjes van plezier. De single is op 12 mei 2012 binnen gekomen in de Single top 100. Daarnaast stond de track in de Nederlandstalige top 30 van TV Oranje en Radio Oranje Nationaal (Oranje Top 30) en in de Tros Sterren.nl top 20.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

Op 12 mei 2012 is de single “Que Sera” van Gabriello uitgekomen bij Blue Ocean Records. De single is een Nederlandstalige cover van de hit van José Feliciano en is de opvolger van Gabiello’s single “Ik had je lief” welke vier weken genoteerd stond in de Single top 100 en de 51e plaats behaalde. De single “Que Sera” van Gabriello is op 25 mei 2012 binnengekomen in de Single Top 100. De single stond vijf weken in de Single Top 100 met als hoogste positie nummer 35. In de Nederlandstalige hitlijst behaalde het nummer de tiende plaats. Van de single werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Gabriello ontving hiervoor een Gouden Award.

Klik op de button om Que Sera te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

Op 6 november 2012 is de single “De glimlach van een kind” van Alex West uitgekomen bij Blue Ocean Records. Alex heeft het nummer dat is grootgemaakt door Willy Alberti en André Hazes in een feestelijk jasje gestoken. De track “De glimlach van een kind is op 24 november 2012 binnengekomen in de Single Top 100. Daarnaast stond de single een aantal weken genoteerd in de Oranje Top 30 (De Nederlandstalige top 30)

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

 

Op 15 november 2012 is de single “Waterkant” van Gabriello uitgekomen bij Blue Ocean Records. Het nummer is een Nederlandstalige cover van “Solid Ground” van Johnny Logan. Zowel de clip van “Waterkant” als de muziek zijn opgenomen in Dublin. De single is op 1 december 2012 binnengekomen in de Single Top 100. De track stond vier weken genoteerd in de hitlijst en kende als hoogste positie nummer 29. Daarnaast stond “Waterkant” weken lang genoteerd in de Oranje Top 30 en de Tros Sterren.nl Top 20. Op 15 januari 2013 ontving Gabriello een Gouden Award voor de verkoop van 10.000 singles “Waterkant” in Nederland.

Klik op de button om Waterkant te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

Op 18 december 2012 is de singleAchter het raam” van Ringo & Def Rhymz uitgekomen bij Blue Ocean Records. Ringo bracht het nummer eerder uit met Gijs en Pascal de Vormer. Die track kwam in mei 2012 binnen in de Single Top 100. DJ Galaga produceerde de bubbling-track van Ringo & Def. “Achter het raam” van Ringo & Def Rhymz is op 19 januari 2013 binnengekomen in de Single Top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

 

Op 20 januari 2013 is de single “De helft van mij” van Angela Groothuizen uitgekomen bij CNR Music. De promotie/plug van het nummer is gedaan door Blue Ocean Records. De track is geschreven door Bastiaan Ragas en Veldhuis & Kemper. De song is afkomstig uit het Tros programma “De beste zangers van Nederland.” “De helft van mij” van Angela Groothuizen is op 26 januari 2013 binnengekomen in de Single Top 100. De plaat behaalde de 19e positie van de hitlijst.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

Danny van der Kracht - Een lach zonder een traanOp 12 januari 2013 is de single “Een lach zonder een traan” van Danny van der Kracht uitgekomen bij Blue Ocean Records. Hoewel het nummer net voor de carnaval is uitgebracht is het niet echt een carnavalssingle. Het feestlied kan het hele jaar door gezongen worden. Danny scoorde eerder hits als “Eenmaal links, eenmaal rechts” en ” Dat Benne.” De single “Een lach zonder een traan is op 27 april 2013 binnengekomen in de Single Top 100.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

gabriello - niet thuis vannachtOp 19 april 2013 is de single “Niet thuis vannacht” van Gabriello uitgekomen bij Blue Ocean Records. Bart Herman heeft de tekst geschreven van deze prachtige ballad. Fonny de Wulf tekende voor de productie. Het nummer is gedeeltelijk opgenomen in Dublin. De mix is gedaan in Vlaanderen. De track is op 4 mei 2013 binnengekomen in de Single Top 100 en kende als hoogste positie nummer 31. Daarnaast stond de single genoteerd in de Oranje Top 30 (Nederlandstalige Top 30) hoogste positie nummer 5. De Tros Sterren.nl Top 20 hoogste positie nummer 13 en de Nederlandstalige Top 30 van België hoogste positie nummer 11.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

Thamara Kingma - Hamba Nawe hoes voor internetOp 23 april 2013 is de single “Hamba Nawe” van Thamara Kingma uitgekomen bij Blue Ocean Records. De track is een Nederlandstalige cover van “Dnihamba Nawe” van de Afrikaanse formatie Mafikizolo. Pascal de Vormer heeft de Nederlandse tekst geschreven. Hij tekende samen met Peter van Nierop voor de productie. Het nummer is op 18 mei 2013 binnengekomen in de Single Top 100 en behaalde de 73e positie van de charts. Daarnaast stond de track genoteerd in de Oranje Top 30 (Nederlandstalige Top 30) en kende als hoogste positie nummer 14.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!


Gabriello - Hemel zonder tijd downloadshops2Op 2 september 2013 is de single “Hemel  zonder tijd” uitgekomen bij Blue Ocean Records.  De muziek is geschreven door Jean-Pierre Daghelet en de tekst door Julie van Bouwel. Fonny de Wulf de man achter de muziek van de tv-serie “Flikken” tekende voor de productie van “Hemel zonder tijd.” De single is op 21 september 2013 binnengekomen in de Single Top 100, heeft totaal vijf weken genoteerd gestaan en kende als hoogste positie nummer 41. Daarnaast stond “Hemel zonder tijd” in de Oranje Top 30 van TV Oranje, de Nederlandstalige Top 30 van RadioNL en de Tros Sterren.nl Top 20.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

Gabriello-Vurige-Tongen-downloadOp 17 december 2013 is de single “Vurige Tongen” uitgekomen bij Blue Ocean Records. Vurige Tongen is een cover van Philippe Robrecht die er in 1992 een hit mee scoorde in België. De single is opgenomen in de Ace Studio in Aartselaar (Antwerpen) waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O’Connor en The Scene vandaan komen. Alain Verresen tekende voor de productie van het nummer waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan War Child. De single is op 24 januari 2014 binnengekomen in de Single Top 100 in Nederland en in de Ultratip 100 in België. Daarnaast staat het lied genoteerd in de Nederlandstalige Top 30 van RadioNL, de Oranje Top 30 van TV Oranje, de Tros Sterren.nl Top 20 en de Nederlandstalige Top 30 van België (VBRO.)

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

 

 

 

 

 

 

Wil je jouw single laten uitbrengen door Blue Ocean Records? Dat Kan!

Voor info over prijzen, mogelijkheden bij Blue Ocean Records klik HIER

Email: info@blueoceanrecords.nl

Tel: 06-21414671

Blue Ocean Records heeft ook een eigen artiestenbureau: Blue Ocean Records Entertainment Klik HIER voor meer info.

 

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.

TOP