Rihanna heeft ribblessure

by / donderdag, 22 april 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Rihanna heeft haar rib geblesseerd. De zangeres liep de pijnlijke rib maandag op tijdens een optreden in Zwitserland. Na de show meldde Rihanna zich in een privékliniek om zich voor de zekerheid te laten onderzoeken. Gelukkig bleek er niets ernstigs aan de hand.

“Rihanna had een pijnlijke rib en heeft er naar laten kijken om er zeker van te zijn dat het niets serieus was. En dat was niet het geval”, laat haar woordvoerder weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. De volgende dag stond Rihanna alweer op het podium in Frankrijk. “Alles gaat goed en de toer gaat geweldig”, zei haar woordvoerder.

De 22-jarige zangeres is momenteel bezig met haar Europese tournee ‘Last Girl on Earth’. Vijf dagen geleden stond Rihanna nog op het podium in Nederland.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd Rated R
van Rihanna te bestellen

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Rihanna te gaan.

TOP