Katja Schuurman bevallen van dochter

by / donderdag, 22 april 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Katja Schuurman en Thijs Römer zijn donderdag ouders van een dochter geworden. Dat vertelt de overgrootvader van de baby, acteur Piet Römer, aan ‘RTL Boulevard’. Het meisje kwam ’s ochtends in het ziekenhuis ter wereld. De bevalling ging goed, volgens Römer.

Het meisje gaat waarschijnlijk Sammie heten. Katja en Thijs leerden elkaar kennen op de set van ‘Medea’ en trouwden in 2006. In oktober maakte het stel bekend in blijde verwachting te zijn. Een paar maanden eerder had Schuurman een miskraam.

Het management was niet direct bereikbaar voor commentaar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Katja Schuurman te gaan en  clips van Katja te bekijken

TOP