Jan Leliveld ambassadeur Stichting Opkikker komt met single Lentekriebels

by / donderdag, 22 april 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Sinds Maart 2010 is Jan aan de slag als ambassadeur voor de Stichting Opkikker. In het verleden heeft Jan ook veel opgetreden en cd’s verkocht voor het Kika-fonds. ‘Ik ben zelf erg bevoorrecht met twee gezonde zoons, maar niet iedereen kan begrijpen hoe moeilijk het is om je eigen kind te zien vechten tegen een ziekte, ik kan dat zelf ook niet altijd begrijpen’.

Dat waren de woorden van Jan tijdens zijn eigen benefiet concert voor het Kika fonds ruim 4 jaar geleden, waar €20.000 euro is opgehaald. Jan is  daarom nu ook zeer vereerd dat hij gevraagd is als ambassadeur voor de Stichting Opkikker. ‘Het is een fantastische organisatie, die zich inzet om opkikkerdagen te organiseren voor zieke kinderen en daar wil ik graag deel van uitmaken’ zei Jan in een interview voor het Opkikker krantje.

De missie van de stichting is om een bijdrage te leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin (inclusief voorpret, nagenieten en de herinnering voor jaren).

Opkikker werkt hierbij uitsluitend op indicatie en op verzoek van de met de stichting samenwerkende ziekenhuizen verspreid over Nederland. Opkikker maakt dit voor kind, gezin en ziekenhuis mogelijk door zich volledig en belangeloos in dienst te stellen voor de ontwikkeling en organisatie van de Opkikkerdagen en door het enthousiasmeren van de samenleving voor dit doel om voldoende fondsen voor verwendagen op te brengen. Opkikker streeft te komen tot het organiseren van een maximum aantal Opkikkerdagen per jaar. 15 mei zal de Nationale Opkikkerdag plaats vinden en ze hebben Jan gevraagd om een lied uit te brengen speciaal voor deze dag.

De single ‘Lentekriebels’  zal 23 april landelijk worden uitgebracht. Het vrolijke lentelied beschrijft, dat er niet veel voor nodig is om iets voor een ander te doen, een ander blij te maken, iets te gunnen ofwel iemand even opkikkeren. Jan zal de komende tijd veel tijd besteden aan dit lied. Het lied is inmiddels opgenomen en ook de videoclip is afgelopen vrijdag 16 april op een de Super Opkikkerdag gemaakt. Jan zal het land in gaan om zowel de single als de Landelijke Opkikkerdag te promoten.

15 mei zal Jan ook de hoofdact zijn op de Landelijke Opkikkerdag en dit lied zal veelvuldig worden gedraaid op verschillende radiostations. De opbrengst van de single komt geheel ten goede aan de Stichting Opkikker. Dus wil je de stichting voor slechts € 3,99 steunen koop dan de single ‘Lentekriebels’. Tot 31 juli kunt u een gesigneerd exemplaar bestellen op www.janleliveld.nl met  € 1,99 korting. De actiecode die recht geeft op deze korting is: opkikker. Kijk ook eens op www.landelijkeopkikkerdag.nl of www.opkikker.nl voor meer informatie over de Stichting Opkikker.

Klik HIER om Lentekriebels van Jan Leliveld te downloaden.

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP