Feest voor twee Monique Smit nieuwe single

by / donderdag, 22 april 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Ze is er meer dan klaar voor: de net 21 jaar geworden blonde zangeres/presentatrice Monique Smit komt eindelijk met een nieuwe single. “Feest Voor Twee” is, zoals  wij van Monique mogen verwachten, een aanstekelijk en vrolijk nummer en een voorbode van een later dit jaar te verschijnen nieuwe CD.

Dat Monique Smit nog steeds aan populariteit wint, is ook te merken aan haar steeds regelmatiger aanwezigheid op de buis. Naast de Z@pp Kids Top 20, die zij al langere tijd met vol enthousiasme presenteert, is zij ook op Sterren.nl te zien als VJ bij het programma Wild Met Muziek. Hier kondigt zij de meest actuele clips aan en af.

Ook voor haar nieuwe single “Feest Voor Twee”, die vanaf 7 mei te koop zal zijn, is uiteraard een passende videoclip geschoten die ongetwijfeld op de diverse stations volop te zien zal zijn.

Daarnaast is de  altijd drukke Monique ook nog eens veel live in het land te zien op de diverse podia! En daar maakt zij steevast een feestje van, alleen dan niet voor twee maar voor het gehele publiek!

Klik HIER om We gaan ervoor (Kom maar op) van Monique Smit te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Monique Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP