Djumbo Chase nieuwe single en videoclip

by / maandag, 19 april 2010 / Published in CD Releases, Kids, Nieuws, Release Clips

Van de meidengroep Djumbo verschijnt op 23 april de nieuwe single ‘Chase’. De single is afkomstig van het in juni te verschijnen gelijknamige album en zal zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar zijn.

‘Chase’ is de al weer 13e single van de populaire meidengroep die vorig jaar haar vijfjarige bestaan vierde. De single is, zoals van Djumbo verwacht kan worden, weer in half Engels / half Nederlands gezongen, is vrolijk en makkelijk meezingbaar. Dat blijkt ook uit de meer dan positieve reacties op de nieuwe single tijdens de theatertour die de dames langs een 32-tal theaters door heel Nederland bracht vanaf het begin van dit jaar.

De single ‘Chase’ is afkomstig van het 4e Djumbo album dat ook de titel ‘Chase’ draagt. Het album zal vanaf juni verkrijgbaar zijn en telt een 14-tal tracks, waarvan 12 gloednieuw en 2 tracks die al eerder zijn opgenomen. Rondom de release zal Djumbo veelvuldig te zien en horen zijn op radio en TV en zal Djumbo te zien zijn door het hele land om het nieuwe album te presenteren aan hun fans!

Ruim 5 jaar geleden ontmoetten Lindsy, Lotte en Svenja elkaar op een dansschool in Eindhoven. Sindsdien is het Djumbo verhaal uitgegroeid tot een echte successtory. Singles als ‘Hide and Seek’, ‘Eyahe’, ‘Boya boya be’ kwamen hoog in de Single Top 100 terecht en ook hun albums ‘Jump’, ‘Spotlight’ en ‘Magic’ bleken ware successen. Het bracht de dames op talloze podia door heel Nederland, de dames zagen praktisch elk theater in Nederland en stonden in zalen als ‘Ahoy’, ‘De Brabanthallen’, ‘De IJsselhallen’ met hun eigen shows. De dames hadden een eigen TROS reality Soap ´Real Djumbo´ en een TV programma bij dezelfde zender; ´Kies je ster’. De dames kregen een rol in de Sinterklaasfilm ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’ en leenden hun stemmen voor de Chipettes in de film ‘Alvin & the Chipmunks 2’.

In 2010 en 2011 zal Djumbo wederom bewijzen dat ze de grootste Nederlandse kinderact van dit moment zijn!

Komende theatershows:

Woensdag 21 april: Theater De Bussel te Oosterhout (14.00 uur)

Zondag 25 april: Theater In de Muze te Noordwijk (14.00 en 16.00 uur)

Woensdag 28 april: Circustheater Fortis te Scheveningen (14.00 uur)

Klik hier om Chase van Djumbo te downloaden.


Klik hier om de CD Magic
van Djumbo te kopen


Klik hier om de CD Magic (incl. boekje) (speciale uitgave)
van Djumbo te kopen

Klik hier om naar alle Djumbo berichten op oranjemuziek.nl te gaan

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Djumbo te gaan en clips te bekijken.

Djumbo boeken? Klik hier voor meer info.

TOP