Dennis Vijver scoort hit met Als ik jou zie

by / dinsdag, 16 maart 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De Groningse zanger Dennis Vijver scoort momenteel een grote hit met zijn single  “Als ik jou zie “. De plaat komt aanstaande zaterdag toren hoog binnen in de landelijke Single Top 100. In de jaren 90 scoorde de zanger al enkele bescheiden hits met zijn band ” Zonder Twijfel”.  Begin dit jaar werd Dennis een solo contract aangeboden door T2 entertainment & Diesel JoyRecords.

Deze labels zijn ondere de platenmaatschappij van Roel van Velzen , Anita Meijer , Babbette van Veen , Brandi Russel en vele andere grote acts en artiesten.De nieuwe single lijkt de lente knaller te worden van 2010. Ook op de landelijke radio stations word de plaat enorm goed ontvangen. “Je hoopt altijd op een succes , maar je weet ook hoe moeilijk het is om een hit te scoren  Aldus Dennis.  “Maar nu lijkt het echt te gaan lukken! ”

Jerry Anholt van Platenmaatschappij Diesel Joy records zegt ” er loopt zoveel talent rond in het noorden van het land , wij proberen deze talenten een kans te geven ”

Dit is ook al gelukt met bijvoorbeeld het Duo Die Twa uit Friesland , die vorig jaar 3 grote landelijke hits scoorden. Dennis is momenteel bezig om zijn nieuwe album op te nemen.Na deze single komt de zanger nog terug met een tweede single en daarna zal eind 2010 het album worden gereleasd.

Klik hier om Als ik jou zien van Dennis Vijver te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP