Ed Kowalczyk op Bavaria Open Air 2010 in Lieshout

by / maandag, 15 maart 2010 / Published in Buitenlands, Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

Ed Kowalczyk sluit in augustus de eerste dag van het popfestival Bavaria Open Air af. De voormalig frontman van Live brengt zowel eigen solomateriaal als de grote hits van de rockband ten gehore. De organisatie heeft Kowalczyks komst maandag bekendgemaakt.

Live scoorde wereldwijd hits als ‘Dophin’s Cry’, ‘Lightning Crashes’ en ‘Selling the Drama’. Sinds vorig jaar zomer werkt Kowalczyk aan zijn solocarrière. Vorig jaar stond de rocker op het Zeeuwse festival Concert at Sea.

Naast Kowalczyk treden onder meer Miss Montreal, VanVelzen, K’s Choice en Rowwen Hèze op tijdens Bavaria Open Air. Tijdens het tweedaagse festival, dat plaatsvindt op het terrein van de bierbrouwer, wordt de zomervakantie afgesloten. Dit jaar vindt Bavaria Open Air plaats op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. De reguliere kaartverkoop start op 1 april.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Bavaria Open Air Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP