Jan Smit krijgt ochtendshow bij radiostation 100% NL

by / vrijdag, 12 maart 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Nederland kan eind deze maand wakker worden met Jan Smit. De Volendammer krijgt een eigen ochtendshow bij radiostation 100% NL. Dat maakte het radiostation vrijdag bekend. Na een week is het feest weer over, dan stort Jan zich weer op zijn zangcarrière.

“Ik luister heel vaak naar 100% NL en ik heb hier al een keer een uurtje mogen presenteren”, reageert Jan. “Dat beviel zo goed dat ik zeker weet dat ‘100% Jan’ een feest wordt, ook al moet ik er heel de week om 05.00 uur voor mijn bed uit!”

Het ochtendprogramma ‘100% Jan’ is in de laatste week van maart te horen. Op maandag 29 maart om 07.00 uur klinkt Jans stem voor het eerst door de ether. Drie uur lang kruipt de Volendammer achter de microfoon. Dat doet hij niet alleen: Jan neemt een aantal muziekvrienden mee.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om het album Leef
van Jan Smit te bestellen

Uitverkocht? Jan Smit Kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP