Keisha Buchanan wil Sugababes voor rechter slepen

by / maandag, 01 maart 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Ex-Sugababe Keisha Buchanan is van plan haar oude bandmaatjes voor de rechter te slepen. De 25-jarige zangeres, die in 1998 aan de wieg stond van de band, wil niet dat de huidige drie leden de naam Sugababes blijven gebruiken.

Keisha eist dat Heidi Range, Amelle Berrabah en Jade Ewen, de huidige Sugababes, een andere naam verzinnen. Doen ze dat niet, dan wil Keisha een forse som geld zien. Volgens de Britse krant Daily Mail kan Buchanan miljoenen ponden opstrijken. De 25-jarige Keisha werd in september gedwongen de Sugababes te verlaten. Ze was het laatste oorspronkelijke lid

De band brak in 2000 door met ‘Overload’. Toen maakten naast Keisha ook Mutya Buena en Siobhan Donaghy deel uit van de meidenband. Siobhan werd als eerste vervangen, in 2001 nam Heidi haar plaats in. Vier jaar later maakte Mutya plaats voor Amelle.

Als Keisha gelijk krijgt, zou dat het einde van de Sugababes kunnen betekenen, voorspelt een ingewijde in de muziekindustrie. “De Sugababes is een van de meest succesvolle meidenbands ooit. Als ze hun naam moeten veranderen, is dat een complete ramp.”

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd Sweet 7
van de Sugababes te bestellen

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

TOP