Fleur Minjon loopt audities af

by / donderdag, 18 februari 2010 / Published in Nieuws

Fleur Minjon is druk bezig met haar carrière sinds ze meidengroep Kus vaarwel zei. Twee weken geleden maakte de zangeres bekend dat ze niet langer deel uitmaakt van het zingende viertal. Minjon voert momenteel gesprekken en doet her en der auditie voor nieuwe projecten.

“Het voelt goed. Het is een goede keuze. Natuurlijk wel even wennen, maar ik ben er blij mee”, vertelt Fleur aan Novum Nieuws. “Ik wil me vooral gaan richten op het zingen en acteren. Dat is wat ik tijdens Kus heb gedaan en wat ik echt heel erg leuk vond.”

Fleur stopte met Kus, omdat de weg die de groep in wilde slaan onduidelijk bleef. “We wisten niet wat we zouden gaan doen. En ja, ik wilde niet stilstaan. Ik ben 23, ik wil nog zoveel doen. Het liefst alles, dus vandaar”, legt ze uit.

“Ik ben nu een beetje bezig. Ik ben aan het kijken, heb gesprekken en audities”, vertelt Fleur. “Ik hoop dat er snel iets leuks op mijn pad komt. Ik ben wel met dingen bezig, maar nog niet specifiek met een ding.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Download: super aanrader BIER EN BITTERBALLEN van Angela Groothuizen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP