Stacey Rookhuizen wint 71° Noord

by / dinsdag, 16 februari 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Stacey Rookhuizen heeft het tv-programma 71° Noord gewonnen. De Nederlandse platenbaas liet in de finale twee Vlaamse mannelijke medestrijders achter zich. Nieuwslezer Thomas van Hemeledonck en zanger Stan van Samang moesten het afleggen tegen de 24-jarige onderneemster.

Van Samang lag er als eerste uit, waarna Rookhuizen het op moest nemen tegen van Hemeledonck. Ook deze bleek niet sterk genoeg voor de stoere blondine, die onlangs nog bekend maakte verliefd te zijn op een Vlaming. De uitslag van het programma was al bekend voordat het uitgezonden werd, omdat de uitzending in België eerder werd vertoond dan in Nederland.

In het programma probeerden vijf Belgen en vijf Nederlanders vanaf het zuiden van Noorwegen de Noordkaap in het noorden van het land te bereiken. De presentatie werd dit seizoen verzorgd door Ruben Nicolai. Eerder lag de presentatie in handen van Ernst-Paul Hasselbach, die in 2008 tijdens de opnames van het programma bij een tragisch ongeval om het leven kwam.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Download: super aanrader BIER EN BITTERBALLEN van Angela Groothuizen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP