Honoria en Dries Roelvink gaan trouwen

by / woensdag, 10 februari 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Dries Roelvink stapt op 8 september in het huwelijksbootje met zijn vriendin Honoria. Dat meldt de zanger woensdag via Twitter. De zanger laat weten dolgelukkig te zijn. In juni gingen Roelvink en zijn vrouw Luciënne na 22 jaar uit elkaar.

De 51-jarige volkszanger gaf vaker hints over zijn liefdesleven. In september liet hij nog weten er meerdere maîtresses op na te houden, maar de naam Honoria viel toen al wel. Een foto van de vrouw in kwestie op internet werd bekritiseerd op grond van haar uiterlijk en vermeende leeftijd. “Schoonheid is niet altijd fysiek en ze is twaalf jaar jonger dan ik”, reageerde Roelvink toen.

Een paar dagen later blufte de zanger dat hij zijn grote liefde eindelijk had gevonden, maar dat was een flauwe grap, want de vrouw aan zijn zijde tijdens een feestje bleek zijn eigen dochter. Honoria blijkt nu de meeste geschikte huwelijkskandidaat, als we de zanger mogen geloven.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Download: super aanrader BIER EN BITTERBALLEN van Angela Groothuizen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Dries Roelvink te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Dries Roelvink te gaan.

TOP