Patricia Paay komt met fitnessdvd Forever Fit

by / maandag, 04 januari 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Patricia Paay heeft zich na Playboy op een nieuw avontuur gestort. De 60-jarige diva komt met een fitnessdvd. Samen met choreograaf, trainer en Dancing With The Stars-danser Remco Bastiaansen draaide Paay een fitnessprogramma in elkaar.

De dvd is het gevolg van Paays veelbesproken naaktreportage. Patricia werd volgens haar management overspoeld met de vraag wat het geheim is van haar slanke lichaam en jonge uitstraling. ‘Forever fit’ is haar antwoord.

Paays fitnessprogramma is gebaseerd op Zuid-Amerikaanse dansen als de rumba, cha cha cha en salsa. “Het is heerlijk om te bewegen op lekkere muziek”, zegt Patricia. “Ik heb bewust niet heel erg veel gerepeteerd. Dat ik het misschien niet allemaal perfect doe is ook helemaal niet erg, want het gaat om het bewegen, het werken aan je lichaam en de lol die je hebt als je aan het dansen bent.”

‘Forever fit’, met als bonus een drietal favoriete recepten van Patricia, ligt vanaf volgende week maandag in de winkels.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP