Release nieuwe single De meiden uit Leiden woensdag 6 januari 2010

by / maandag, 28 december 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De meiden uit Leiden zijn sfeermeisjes op feesten en partijen, zo stonden ze al met Wolter Kroes en Gerard Joling op het podium.

Hoewel Marianne, Dewi en Wendy geen zangeressen zijn kwamen ze dit jaar met hun debuutsingle. Het nummer “Tot De morgen weer komt” is geschreven door Jakob Hut, Pascal de Vormer en Ray Hardorff. Via het platenlabel JPR Music in combi met Berk Music werd de track op de markt gebracht.

Een droom kwam uit voor De meiden uit Leiden, het nummer kwam in september binnen in de Single top 100. De track kreeg veel media-aandacht. Niet alleen op internet maar ook de kranten, radio en de clipzenders besteedde aandacht aan het trio met de opvallende outfits.

Daarna ging het snel, de track staat inmiddels op de compilatie cd Après Skihut 29 en zal binnnekort op meer verzamelaars verschijnen.

De meiden hebben de smaak te pakken gekregen en komen op woensdag 6 januari met hun nieuwe single. De titel en het onderwerp houden de meiden nog even geheim. Dat is een grote verrassing. Eén ding is zeker….. De meiden uit Leiden willen opnieuw een hit scoren in de Single top 100.

Door: oranjemuziek.nl

klik hier om de WK voetbal single te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

TOP