Katy Perry en Russell Brand gaan trouwen

by / zondag, 27 december 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Katy Perry en Russell Brand fantaseerden al langer over een huwelijk, maar de komiek zou nu echt op zijn knieën zijn gegaan. Volgens verschillende Britse media vroeg Russell de zangeres vorige week ten huwelijk tijdens een vervroegd kerstfeestje.

“Russell weet dat Katy de ware voor hem is”, zegt een ingewijde tegen de Britse krant The Daily Mirror. “Hij heeft haar ten huwelijk gevraagd en ze zei meteen ‘ja’.” Volgens de bron, die dicht bij de Britse komiek zou staan, willen de tortelduifjes volgend jaar in het huwelijksbootje stappen. “Maar dan moeten de agenda’s het wel toelaten.”

De 34-jarige komiek zou nu druk op zoek zijn naar de perfecte ring. Die wil hij tijdens oud en nieuw om Katy’s vinger schuiven. “Russell zoekt een juwelenontwerper die nog voor nieuwjaar een ring voor hem kan maken. Katy vindt het geweldig dat Russell zo veel moeite voor haar doet.”

Russell en de 25-jarige Katy hebben sinds dit najaar een relatie met elkaar. Het stel heeft het al meerdere malen over trouwen en kinderen gehad. Katy’s strenggelovige ouders hadden volgens de Britse media in eerste instantie hun twijfels over Russell, die vroeger een wild leven leidde. Inmiddels zouden ook zij achter de keuze van hun dochter staan.

© [CopyRight 2009, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

TOP