Nick en Simon met Kerst in Curaçao

by / vrijdag, 25 december 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Het buitenland lonkt met kerstmis voor de Nederlandse sterren. Zo brengen Nick & Simon, Gordon en Frederique van der Wal hun feestdagen in warmere oorden door. Daar genieten de artiesten dit jaar van een welverdiende rust.

Nick & Simon combineren werk met het aangename. Het Volendamse duo stond met kerstavond op de bühne op Curaçao. “We hebben er maar meteen twee weekjes vakantie van gemaakt”, vertelt Simon Keizer aan Novum Nieuws. “Het is de derde keer op rij dat we dit zo doen en dat bevalt heel goed.”

Gordon spendeert zijn december in het door hem zo geliefde Zuid-Afrika. “Het is een hectisch jaar geweest voor Gordon, dus hij heeft nu een welverdiende vakantie. Hij viert het in Zuid-Afrika met vriendin daar. En er komen ook vrienden over”, vertelt zijn manager. Ook voormalig model Frederique van der Wal zoekt het warme Afrikaanse land op met kerst.

Kim-Lian van der Meij viert het kerstfeest ook in het buitenland. Maar voor warmte moet de musicalster het haardvuur opzoeken. De zwangere Van der Meij brengt 25 en 26 december namelijk samen met haar vriend, dochter Ronja, schoonouders en vrienden door in hun boshuisje in het koude Zweden. “Ik heb na vijf jaar eindelijk eens tijd om kerst in Zweden te vieren”, aldus Van der Meij, die een Zweedse vriend heeft.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Nick & Simon Tickets

Klik HIER om de dvd Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen.

Klik HIER om de dvd (digipack) Nick en Simon Overal Ahoy 2009 te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP