Ilse DeLange collecteert voor Serious Request tijdens concerten Groningen

by / maandag, 21 december 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Radio

Ilse DeLange sluit zich aan bij de steeds groter wordende groep BN’ers die in actie komen voor Serious Request. De zangeres gaat tijdens haar concerten van maandag en dinsdag collecteren voor de 3FM-actie, laat DeLange via Twitter weten.

Ilse staat maandag en dinsdag in Groningen op de planken. Het Glazen Huis is dit jaar op de Grote Markt in Groningen neergestreken. Dinsdagavond gaat DeLange zelf het opgehaalde bedrag naar de 3FM-dj’s brengen.

Even was het de vraag of de shows van Ilse vanwege het weer door konden gaan, maar de blondine maakte maandagochtend bekend dat ze de sneeuw gaat trotseren. Via Twitter doet ze verslag van haar reis richting het noorden, die tot nu toe voorspoedig verloopt.

Ilse DeLange is lang niet de enige BN’er die probeert zo veel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Gordon stelde dit weekeinde zijn auto en chauffeur een dag lang ter beschikking. De hoogste bieder wordt een dag rondgereden in de bolide van de zanger. Gerard Joling poseerde voor een speciale Serious Request-kerstkaart die wordt verkocht voor het goede doel.

© [Copyright 2009, Novum]

Uitverkocht? Ilse DeLange kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Ilse DeLange berichten op oranjemuziek.nl te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Ilse Delange te gaan en clips te bekijken.

TOP