Norah Jones krijgt goud voor album The Fall bij RTL Boulevard

by / woensdag, 02 december 2009 / Published in Buitenlands, Jazz, Nieuws

Norah Jones heeft een gouden plaat ontvangen voor haar nieuwe album The Fall. De jazzzangers kreeg de onderscheiding uitgereikt door presentator Winston Gerschtanowitz in de studio van RTL Boulevard. Haar nieuwe album ‘The fall‘, dat 12 november in Nederland uitkwam, ging al 25 duizend keer over de toonbank.

Jones was blij verrast. De zangeres kreeg de onderscheiding na het zingen van haar nieuwe single ‘Chasing pirates’. De uitzending werd dinsdag al opgenomen, maar pas woensdag uitgezonden in verband met het overlijden van Ramses Shaffy dinsdag.

© [CopyRight 2009, Novum]


Klik hier om de cd The Fall
van Norah Jones te kopen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP