Oranje Column Djumbo: Chipettes in film Chipmunks en nieuw album in 2010

by / woensdag, 25 november 2009 / Published in Column Djumbo, Nieuws, Oranje Column

In de Oranje columns van Djumbo vertellen de meiden hun belevenissen aan de Gebroeders Ko. De Gebroeders Ko vertellen hun belevenissen aan hun vriendinnen de Meidengroep Djumbo in de Oranje Colums van de Gebroeders Ko. De columns zijn gekoppeld en Djumbo en de Gebroeders Ko reageren op elkaar.

Ha die Ton en (Gerard Gebroeders Ko),

hebben jullie al iets in je schoen gehad ? wij nog helemaal niets helaas, maar vonden het toch de hoogste tijd jullie weer iets te schrijven.

Het zijn drukke tijden he, we hoorden van Sinterklaas dat jullie succesvolle meezingsjo’s hebben gedaan, super hoor ! En gefeliciteerd met het succes !

Wij zijn ook veel met de Sint en zijn Zwarte Pieten op pad geweest en ook de komende dagen gaan we weer aan de slag bij verschillende Sinterklaasfestiviteiten.

Verder zijn we druk in de studio bezig met ons nieuwe album dat begin 2010 moet gaan uitkomen en.. we kunnen jullie alvast verklappen dat er enorm veel gave nummers op komen !

Wat ook leuk is…. wij hebben de stemmen ingesproken voor de nieuwe Chipmunks film die in december in premiere gaat. In deze film spelen wij de Chipettes, de vrouwelijke Chipmunks en we hebben echt hele grappige stemmetjes !

Nou tot zover, onze date met jullie wil er maar niet van komen, maar voor kerstmis spreken we jullie ongetwijfeld weer !

Liefs,

Lindsy, Lotte & Svenja [Djumbo]

Djumbo – Ik word later Zwarte Piet

Klik hier om Summertime in Dubai van Djumbo te downloaden.

Klik hier voor meer info over de  gratis single Dansen op het Dak van Djumbo.


Klik hier om de CD Magic
van Djumbo te kopen


Klik hier om de CD Magic (incl. boekje) (speciale uitgave)
van Djumbo te kopen

Klik hier om naar de Oranje Columns van de Geboeders Ko te gaan.

Klik hier om naar alle Djumbo berichten op oranjemuziek.nl te gaan

Klik hier om naar de artiestenpagina van Djumbo te gaan en  clips te bekijken.

Djumbo boeken? Klik hier voor meer info.

TOP