Details onderzoek dood Michael Jackson niet voor 18 januari vrijgegeven

by / donderdag, 19 november 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Details van het onderzoek rondom Michael Jacksons dood worden voorlopig nog niet vrijgegeven. Een Amerikaanse politieambtenaar vroeg woensdag aan de rechter of de documenten van het onderzoek tot 18 januari achter gesloten deuren kunnen blijven.

De politie onderzoekt nog steeds of Jacksons lijfarts Conrad Murray verantwoordelijk is voor de dood van de overleden popkoning. De lijfarts diende Michael diverse bewustzijnsverlagende middelen toe, die de zanger uiteindelijk fataal werden.

Janet Jackson is er ook zonder de onderzoeksresultaten van overtuigd dat de schuld bij Murray ligt. De ster stelde in een interview met ABC News dat Murray niet langer zijn beroep mag uitoefenen. “Ik denk dat hij verantwoordelijk is voor de dood van Michael.”

De zangeres onthulde ook dat de familie al lang doorhad dat de poplegende kampte met een medicijnverslaving maar dat Jackson het probleem zelf ontkende. De familie heeft jaren geprobeerd om de King of Pop van zijn verslaving af te helpen, maar dit mocht niet baten.

“Als je van iemand houdt, dan laat je hem niet zomaar zijn gang gaan”, vertelde de 43-jarige zangeres. “Hoewel dit geen succes was, begreep Michael wel dat we de interventies deden omdat we van hem hielden.” Het interview met Janet werd woensdag uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

© [CopyRight 2009, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP