Patricia Paay: Adam Curry valt op travestieten

by / woensdag, 11 november 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Radio, Televisie

Patrica Paay durft niet uit te sluiten dat haar ex Adam Curry vaker vreemdging. In mei kondigde het showbizzstel het einde van hun huwelijk aan. Curry is tot over zijn oren verliefd op actrice Micky Hoogendijk en verliet zijn gezin voor haar.

Op de bank van talkshowhost Robert Jensen gaat Patricia los over haar ex-geliefde. Zo laat La Paay zich ontglippen dat Adam op travestieten valt. “Hij heeft in Las Vegas wel eens een ‘chick with a dick’ besteld, maar dat is allemaal mislukt. Er stond een verkeerde voor de deur.”

De talkshow van Jensen is vanaf donderdag weer te zien op RTL 5. Ook Sidekick Jan Paparazzi neemt weer plaats op de bekende rode bank.

© [CopyRight 2009, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

2 Responses to “Patricia Paay: Adam Curry valt op travestieten”

  1. Alicia says : Beantwoorden

    Heel chic om dit allemaal naar buiten te gooien hoor! Het is niet te geloven hoe ordinair Patricia is met haar goedkope manier van kleden, al zal er een behoorlijk prijskaartje aan hangen, en met haar ordinaire kermisachtige blingblingsieraden. Dan de vulgaire en overdreven manier van praten nog, en het beeld van wat ze zo graag naar buiten probeert te brengen, a lady, is helemaal om zeep geholpen. Ze is gewoon goedkoop en verder niks. Mickey Hoogendijk heeft tien keer meer klasse dan die hele Patricia Paay.

Geef een reactie

TOP