Gerard Joling kaal: Zanger ondergaat haartransplantatie

by / woensdag, 11 november 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gerard Joling heeft zijn wilde haren tijdelijk verloren. De zanger heeft afscheid genomen van zijn bruine lokken en gaat sinds maandag kaal door het leven.

“Ik heb maandag een haartransplantatie gehad en daarvoor ben ik helemaal kaal gegaan”, onthulde Gerard woensdag in de radioshow van Edwin Evers. “Normaliter halen ze van je achterhoofd een band haar en zetten dat er voor weer in. Maar volgens de arts is er meer resultaat als ze wat meer haar pakken. Ik zei meteen ‘doe het maar gelijk’.”
Tot zijn grote verrassing was iedereen in zijn omgeving enthousiast. “Ik hoor van alle kanten dat ik het lekker zo moet houden. Maar dat is niet de bedoeling”, lacht Gerard. “Het ziet er wel grappig uit en het is lekker makkelijk, maar het groeit straks gewoon weer aan.” Gerard schaamt zich niet voor zijn nieuwe coupe. Hij gaat woensdag gewoon naar de première van het Béjart Ballet in Carré. “Ik heb geen zin om me te verstoppen voor mijn kale hoofd. Dit weekeinde presenteer ik ook de eerste liveshow van Popstars. Het zal even wennen zijn”, verwacht de zanger. “Ik ben benieuwd wat SBS er van vindt. Ik hoop niet dat ze erg schrikken.”

© [CopyRight 2009, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

Gerard Joling boeken? Klik hier voor meer info.

TOP