Super Cindy Sinterklaasshow boeken?

by / donderdag, 05 november 2009 / Published in Boekingen, Kinderacts

Een sinterklaasshow van Super Cindy met hippe en herkenbare kinderliedjes en sinterklaasliedjes.

Het boek van Sinterklaas is gestolen… Maar door wie en waar is het boek? Dit is echt een klus voor Super Cindy.

Tijdens een 35/45 minuten durende interactieve show gaat Super Cindy samen met de kinderen op zoek naar het gestolen boek en zingt zij de bekendste en leukste liedjes van o.a. K3, Coole Piet, Kus en vele anderen. Zal het Super Cindy lukken het boek terug te vinden voordat Sint en zijn Pieten er zijn?

Superster Cindy is geboren tijdens een zeldzame botsing tussen de zon en de maan. Als dochter van deze bijzondere vader en moeder beschikt Super Cindy over een unieke gave om alle mensen op aarde te helpen met hun problemen en elke gelegenheid om te toveren tot een waar feest!

TOP