Bestel Lady Gaga Fame Monster De Luxe nieuw album

by / vrijdag, 30 oktober 2009 / Published in Buitenlands, CD Releases, Dance, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lady Gaga geeft bij de luxe uitgave van haar nieuwe album ‘The Fame Monster’ een haarlok cadeau. De excentrieke zangeres staat bekend om het dragen van pruiken. Of de bijgevoegde haarlok uit een van haar synthetische haarstukjes is geknipt, is niet bekend.


En het blijft niet alleen bij een paar haren. Ook een persoonlijke boodschap van de zangeres, een puzzel, posters, papieren poppen en 3d-brillen moeten de verkoop opstuwen, meldt de Britse Daily Telegraph.

Het album is een nieuwe editie van haar debuutalbum ‘The Fame’ en bevat ook nog acht nieuwe nummers. Een van die acht nieuwe nummers is een duet met Beyoncé, genaamd ‘Telephone’. Het album komt 24 november uit.

© [CopyRight 2009, Novum]

Klik hier om de cd Lady Gaga Fame Monster de luxe te bestellen

Klik hier om de cd Lady Gaga Fame Monster speciale uitgave te bestellen

Uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

Klik hier om naar alle berichten vanLady Gaga te gaan.

TOP