Bestel Ellen ten Damme Durf jij? nieuw album

by / vrijdag, 30 oktober 2009 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Ellen ten Damme weet iedere keer weer te verrassen. De rockdiva gaat haar eerste Nederlandstalig album lanceren. Op 13 november ligt ‘Durf jij?’ in de winkel. De gelijknamige single is al op internet verkrijgbaar.

Na drie Engelstalige albums vond de 42-jarige Ten Damme het tijd voor iets nieuws. Naast Engelstalige rockvamp kennen sommigen haar ook als Duitszingende diva. In het theater zong ze al wel eerder in haar moedertaal.

Dichter Ilja Leonard Pfeijffer heeft de teksten voor zijn rekening genomen. Na enkele ontmoetingen met Pfeijffer stond de theatertour met uitsluitend Nederlandstalige nummers in de steigers. Twaalf daarvan vonden hun weg naar het nieuwe album, genoemd naar de theatertour die dit najaar van start gaat.

Het album van Ten Damme, die afgelopen zomer nog in Carré stond met haar show Cirque Stiletto, is volgens de platenmaatschappij een popplaat pur sang. “Geen kleinkunst, luisterliedjes of geitenharensokkenfolk, maar muziek in traditie van Jacques Brel, Marlene Dietrich, Nina Hagen en Boudewijn de Groot.”

© [CopyRight 2009, Novum]

Klik hier om de cd Durf Jij? van Ellen ten Damme te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

TOP