Yolanthe Cabau van Kasbergen gezicht Giro d’Italia 2010

by / vrijdag, 23 oktober 2009 / Published in Nieuws, Televisie

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft haar eerste bijbaantje in Milaan gevonden. De voetbalvrouw wordt het gezicht van de Giro d’Italia 2010. De wielerronde start op 8 mei in Amsterdam.

Yolanthe ziet haar eerste klusje als ‘unieke kans’ om de Italianen beter te leren kennen. “Dit evenement is voor veel Italianen van groot belang, maanden wordt hier naar toegeleefd. Het biedt mij een unieke kans om op deze manier het land en de Italianen beter te leren kennen.”

Ook de sfeer van de Giro d’Italia spreekt de voetbalvrouw wel aan. “De sfeer die dit evenement jaarlijks uitstraalt heeft mij altijd al geïnspireerd en daar mag ik nu deel van uitmaken.” Cabau van Kasbergen kan zaterdag meteen aan de slag. In een programma van RAI 3 en gazetta.it maakt ze bekend waar de grote finale van zondag 30 mei 2010 zal plaatsvinden.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP