Jody Bernal wil scooterdief vangen

by / woensdag, 21 oktober 2009 / Published in Nieuws

Het is feest in huize Bernal. Jody heeft zijn gestolen scooter weer terug. De Amsterdamse politie verblijdde de zanger woensdag met het nieuws dat zijn witte Vespa teruggevonden is. “Nu alleen de dader nog”, stelt Jody.


“De dief moet gevonden worden”, vertelt een vastberaden Jody tegen Novum Nieuws. “De garage van mijn appartement is voorzien van beveiligingscamera’s. De dader moet dus op de videobeelden voorbijkomen. Ik ga de beelden opvragen en desnoods ga ik er zelf achteraan.”

Dinsdag ontdekte de 28-jarige zanger dat zijn tweewieler was gestolen, maar na een dag heeft de politie hem alweer teruggevonden. “Hij rijdt alleen niet meer. De scooter weigert te starten en er zit een gat in het slot”, aldus een beteuterde Jody.

Ondanks dat hij zijn scooter terug heeft, baalt Jody stiekem dat het voertuig boven water is. “Als er na dertig dagen nog niets was gevonden, kreeg ik een nieuwe van m’n verzekering. Nu heb ik een kapotte scooter, waar iemand anders mee gereden heeft. Dat voelt alsof hij besmet is.”

© [CopyRight 2009, Novum]

klik HIER om naar de oranjemuziek.nl downloadshop te gaan.

Enkele Downloadtips:

Maar je kan natuurlijk ook naar de oranjemuziek.nl downloadshop gaan en zoeken naar je favoriete artiest/nummer.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

TOP