Eerste concert Josje Huisman K3 in Nederland (Enschede)

by / zaterdag, 17 oktober 2009 / Published in Festivals & Concerten, Kids, Nieuws

Het nieuwe K3-lid Josje heeft zich na haar grote vuurdoop in Antwerpen moeiteloos door de eerste show in Nederland geslagen. Samen met Karen en Kristel kreeg ze zaterdag duizenden kindervoetjes van de vloer in Enschede. Alsof ze nooit anders had gedaan danste en zong de winnares van het televisieprogramma K2 Zoekt K3 het podium over.

“Fantastisch om voor al die kinderen op te treden in zo’n volle zaal”, riep Josje na afloop. Extra spannend was het feit dat dit haar eerste optreden met de kleuterpopgroep in haar thuisland was. Nog maar twee weken geleden werd Josje op televisie verkozen tot nieuw K3-lid. “De danspasjes had ik gelukkig al aardig onder de knie door al het oefenen voor K2 Zoekt K3, maar spannend was het zeker.”

De 23-jarige Josje Huisman kan nauwelijks bevatten dat ze nu samen met haar nieuwe collega’s Karen en Kristel volle zalen trekt. “Eigenlijk besef ik ’s nachts in bed pas hoe leuk en hoe overweldigend dit allemaal is. Dan pas heb ik tijd om er rustig over na te denken.”

Karen en Kristel zijn erg blij met hun nieuwe collega. “Josje deed het geweldig vanavond en in Antwerpen. En onze single ‘MaMaSé’ staat momenteel op nummer een in de hitlijsten in Nederland en België. Daar zijn we echt trots op”, vertelt Karen.

De kids hadden ook niets te klagen. Zij zongen volop mee en dansten op de deuntjes van hun idolen. Josje werd door hen ontvangen als een volwaardig K3-lid. Morgen staat K3 weer op het podium in Enschede.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? K3 kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van K3 te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van K3 te gaan.

TOP