Download Alles Prima de nieuwe single van De Nostalgiejaas

by / vrijdag, 16 oktober 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Na hun succesvolle comeback met de single ‘Rio (De Janeiro), verliepen de opnamen van de tweede single van Diederik Davids en Dick Treesie, oftewel De Nostalgiejaas, niet van een leien dakje. De platenbaas van het duo stuurde de heren zelfs tijdens het inzingen naar huis. “Nou zeg het was een zware bevalling hoor”, vertelt Diederik nog zichtbaar aangeslagen. “Halverwege het inzingen was ik helemaal schor en compleet mijn stem kwijt.”

Diederik ontkent dat het te maken heeft met nieuwe spanningen binnen de groep. “Nee Dicky en ik zijn echt weer dikke vrienden, het heeft niets met stress en spanningen te maken”, legt de blonde zanger uit. “Het was gewoon een koudje denk ik op mijn stembanden en ’t zou ook kunnen komen omdat mijn vrouw Joke en ik lange gesprekken gevoerd hebben thuis en onderweg in de camper. Dan is zo’n stem gewoon rauw, daar kan geen dropje of een honingpot tegenop.”

Gelukkig gaat het weer helemaal goed met het herboren duo.

De tweede single ‘Alles prima’ is een medley met Nederlandstalige bewerkingen van oude hits van Louis Prima. “We wilden nu toch met iets unieks komen en helemaal in de stijl van De Nostalgiejaas”, legt Dicky uit. “Tijdens het gourmetten afgelopen zomer draaide de vrouw van Diederik een cd van Louis Prima en daar werden we zo blij van. Onze platenbaas heeft zelfs nog een dansje gewaagd. Zo is het idee ontstaan. Een echte potpourri van oude successen compleet met big band.”

De heren zijn bijna klaar met een volledige buhneshow en ook is het duo vol enthousiasme over het idee van hun nieuwe videoclip die binnenkort wordt opgenomen. “We zijn nog op zoek naar dansparen voor opname in een rokerige jaren 50 nachtclub”, legt Dicky uit. “Ja we maken er een soort Dancing wis de Nostalgiejaas van”, roept Diederik gierend van het lachen naar zijn collega.

© [CopyRight 2009, Novum]

Klik hier om Alles Prima! van De Nostalgiejaas te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP