KPN & The Phonehouse strikken Robbie Williams voor concert in Nederland

by / donderdag, 15 oktober 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Robbie Williams gaat een exclusief optreden geven in Nederland. Telecombedrijven KPN en The Phone House hebben de zanger weten te strikken voor een actie, vertelt een woordvoerder van KPN donderdag. Om wat voor actie het gaat, is nog onduidelijk, evenals wanneer Williams voet op Hollandse bodem zet.

De ster maakte vorige week bekend dat hij weer de studio induikt met zijn oude maatjes van Take That. Helaas duurt het nog wel even voordat Robbie ‘back for good’ is. Williams wil zich eerst richten op zijn comeback.

De ‘Rock dj’-zanger maakte zondagavond zijn comeback op de Britse televisie. Voor het eerst in drie jaar klom hij tijdens een tv-show op het podium. Tijdens de Britse X Factor bracht Williams zijn nieuwe single ‘Bodies’ ten gehore.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland.

Klik hier om naar alle berichten van Robbie Williams te gaan.

TOP