Album Smoke Lisa Lois (Lisa Hordijk) 27 november in de winkels

by / vrijdag, 09 oktober 2009 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws

X Factor-winnares Lisa heeft een droom kunnen waarmaken. Lisa brengt op 27 november haar eerste album ‘Smoke’ uit. Dat heeft Sony Music donderdag bekendgemaakt.

De zangeres heeft dit moment aangegrepen om in plaats van Lisa de naam Lisa Lois aan te nemen. De eerste single van het album zal eind oktober uitkomen als digitale cd en op 13 november als cd single.

Sinds twee weken zit de 22-jarige zangeres in een Londense studio om haar album op te nemen. “Het is een droom die uitkomt. Op het album komen tracks te staan die zeer dicht bij mij staan en helemaal bij mij passen.”

Lisa won op 9 mei de talentenjacht, waar ze het opnam tegen medefinalisten Rachel en Jamal. Een week na de finale kwam haar eerste single ‘Hallelujah’ uit, een cover van Leonard Cohen. De single is inmiddels bekroond met dubbel platina en is de best verkochte single van dit jaar.

© [CopyRight 2009, Novum]

Klik hier om de cd Smoke van Lisa Lois te bestelen (Winnares X-Factor 2009)

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lisa te gaan en een clip te bekijken.

TOP