Foto’s Bavaria Open Air 2009

by / maandag, 31 augustus 2009 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

bavaria-open-air-foto-paul-groeneveldNederland is een nieuw festival rijker. Op het terrein van de Bavaria Brouwerij werd afgelopen weekend voor de eerste keer Bavaria Open Air georganiseerd. Met klinkende namen als Bløf, Ilse DeLange, Het Goede Doel, Milow, Novastar en Guus Meeuwis heeft de organisatie meteen een line-up die er mag zijn.

Het twee daagse festival wordt mede georganiseerd door de broer van Guus Meeuwis, die al beschikt over ruime ervaring in het organiseren van evenementen.

Ook de bezoekersaantallen vallen niet tegen. Met 16.000 bezoekers is de organisatie best tevreden. Temeer ook daar gelijktijdig in Den Haag het Beatstad Festival plaatsvindt. “We hebben hopenlijk de trend gezet voor een mooi nieuw festival”, aldus één van de organisatoren.

[nggallery id=11]

Klik op de gallery om de foto’s te bekijken.

Foto’s: © Persbureau Groeneveld

KLIK HIER OM DE PARTYSINGLE VAN DE MEIDEN UIT LEIDEN TE DOWNLOADEN

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:


TOP