JE KRIJGT KUSJES VAN DEZE MOOIE MEISJES

by / zondag, 30 augustus 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Hallo wij zijn de Meiden uit Leiden. Marianne, Wendy en Dewi. Wij zijn danseressen en sfeermakers bij après-ski feesten en artiestengala’s. Zo stonden wij al bij Wolter Kroes en Gerard Joling op het podium.

Wij hebben nu een eigen single gemaakt. Het is een Nederlandstalig partynummer. “Tot de morgen weer komt.” Gewoon gezellig en voor de fun.

Nu hebben wij een droom. Wij willen heeeeeel graag in de Single top 100. Zonder jullie lukt dat natuurlijk nooit dus wij hopen dat je ons voor één keertje wilt helpen.

Als wij jou zouden tegenkomen in de kroeg of op een feestje , zou je dan een biertje voor ons halen? Nou voor de prijs van nog geen biertje kan je onze single downloaden en dan maak je ons heel erg blij. Deze telt dan mee voor de top 100. Als het dan een hitje wordt is het ook jouw hit. Lachen toch.!!!

Dus wil je alsjeblieft 1 x de single downloaden? Alleen het hoofdliedje mag ook.

Je krijgt in ieder geval al vast virtuele kusjes xxx van De Meiden uit Leiden.

Klik Hier om de Single van De Meiden uit Leiden te Downloaden.

Heb jij Hyves, Twitter of een website dan hopen we dat je dit berichtje daar ook wilt plaatsen. Zo dat we zo veel mogelijk mensen bereiken. De foto hierboven mag je natuurlijk gebruiken. Je bent Super!!! Thanks en liefs, De Meiden uit Leiden.

TOP