Poolse fans feliciteren Madonna met verjaardag tijdens concert

by / zondag, 16 augustus 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Poolse fans wensten Madonna een gelukkige verjaardag toe tijdens haar concert in Polen. Een paar uur voor de verjaardag van de popzangeres werd haar concert zaterdagavond onderbroken door de gezongen verjaardagswensen.

Het traditionele Poolse verjaardagslied ‘dat je maar honderd jaar mag worden’, viel Madonna ten deel. De zangeres viert zondag haar 51e verjaardag.

“Ik voel de liefde uit het publiek” riep Madonna naar de duizenden touwschouwers tijdens haar Sticky & Sweet Tour. Sommige fans lieten hun genegenheid blijken met spanborden met de tekst ‘adopteer me’.

Desondanks ontving niet iedereen de zangeres met open armen. Eerder werd al bekend dat conservatief katholiek Polen eiste dat het optreden naar een andere dag moest worden verschoven.

Het concert in Warschau werd gehouden op de feestdag Maria tenhemelopneming. Tijdens deze heilige dag gaan veel Poolse gelovigen op bedevaart.

De afgelopen weken hebben diverse groepen gedemonstreerd tegen het optreden van de ‘Like A Prayer’-zangeres. Zonder enig resultaat, want de tegenstanders kregen geen officiële steun van de kerk en het publiek.

Tijdens het concert dat op een voormalig vliegveld werd gehouden, gaf de zangeres ook nog een eerbetoon aan de in juni overleden Michael Jackson. “Een nummer voor een van de grootste artiesten aller tijden”, schreeuwde Madonna, waarna een Jackson-imitator het podium opkwam en een grote foto werd vertoond van Michael Jackson in zijn jonge jaren.

© [CopyRight 2009, Novum]

lik HIER om Meisjes van de nacht van Rob Ronalds te downloaden.

Uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

Klik hier om naar alle Madonna berichten te gaan.

TOP