Joe Jackson helpt niet met opvoeding kinderen Michael Jackson

by / woensdag, 05 augustus 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De vader van Michael Jackson is niet van plan te helpen bij de opvoeding van de drie kinderen van de overleden popster. Joe Jackson, die woont in Las Vegas, heeft in een verklaring laten weten dat hij slechts af en toe het familiehuis van de Jacksons in San Fernando Valley bezoekt.

Meerdere kinderen hebben vaderlief Joe beschuldigd van kindermishandeling. Joe en Katherine zijn getrouwd, maar wonen gescheiden. De moeder van twee van de drie kinderen, Debbie Rowe, zou eerder hebben aangegeven niet te willen dat de pater familias bij de opvoeding van haar nageslacht zou worden betrokken.

Katherine Jackson heeft maandag naar wens van de King of Pop definitief de voogdij over de drie kinderen van Michael Jackson gekregen. Een rechter in Los Angeles besloot dat Prince Michael (12), Paris (11) en Prince Michael II (7) bij hun oma blijven. Donderdag bereikte Michaels moeder een overeenkomst met Rowe dat de drie kinderen bij Katherine blijven, maar dat Rowe bezoekrecht krijgt.

De verklaring van Joe werd maandag ingediend bij de rechter in Los Angeles. “Ik heb altijd een hechte band gehad met deze kleinkinderen sinds hun geboorte. Zo nu en dan ga ik langs bij het familieonderkomen en ik wil dat blijven doen, maar ik zal niet betrokken zijn bij de opvoeding van de kinderen”, zo staat in de twee pagina’s lange verklaring. Hij zegt Katherine te steunen.

De verklaring bevond zich onder de rechtbankgegevens die dinsdag in de zaak werden vrijgegeven. Onder de paperassen waren ook twee formulieren waarop de twee oudste kinderen van Michael Jackson aangaven in te stemmen dat ze door hun oma worden verzorgd. Eventuele verklaringen van de kinderen zitten niet in de stukken.

© [CopyRight 2009, Novum/AP]

MICHAEL JACKSON OVERLEDEN KLIK HIER VOOR ALLE BERICHTEN.

Klik HIER om Meisjes van de nacht van Rob Ronalds te downloaden.

Klik hier om cd’s en dvd’s van Michael Jackson te kopen

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

TOP