Sugababes Heidi en Amelle hebben Mexicaanse Griep

by / vrijdag, 24 juli 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Twee van de drie Sugababes zijn getroffen door de Mexicaanse griep. Dat zegt de derde Sugababe Keisha in de Britse krant The Daily Mirror. Ze voegt eraan toe niet te kunnen geloven dat ze iemand kent die door het virus is geveld.


De blonde Heidi zou als eerste zijn getroffen, waarna ook Amelle ziek werd. “Ze dachten eerst dat het alleen om een verkoudheid ging, maar later werden ze zo ziek, dat ze niet eens meer van de bank konden komen”, zegt een ingewijde in de krant. “Een arts vertelde ze dat ze alle symptomen van de Mexicaanse griep hebben. Ze moeten binnen blijven, goed uitrusten en uit de buurt van anderen blijven.”

De 24-jarige Keisha, het enige lid van de groep dat nooit werd vervangen, heeft de ziekte niet, zegt ze. “Maar de anderen hebben het wel, daarom hebben we alle plannen voor de komende weken moeten afgelasten.” De zangeres lijkt er de lol wel van in te zien. “Als alles achter de rug is kunnen we er zeker weten hard om lachen.”

De drie meiden zouden deze week rapper Jay-Z ontmoeten. De Sugababes tekenden in april bij zijn label Roc-a-fella en zouden voor het eerst kennismaken met hun nieuwe baas. “Heidi en Amelle moeten uit de buurt van anderen blijven. De ontmoeting met Jay-Z is te riskant”, zegt de bron dan ook.

De twee Sugababes zijn niet de eerste sterren die de ziekte oplopen. Begin deze maand werd duidelijk dat ook ‘Harry Potter’-acteur Rupert Grint de Mexicaanse griep onder de leden had. Grint, die de rol van Harry’s vriend Ron Weasley op zich neemt, is inmiddels weer beter.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

Klik HIER voor de komende concerten en festivals in Nederland

TOP