Lichaam Michael Jackson donderdag 2 juli naar Neverland

by / woensdag, 01 juli 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Het lichaam van Michael Jackson wordt donderdag overgevlogen naar Neverland in de Californische stad Santa Barbara. Vrijdag kan het publiek daar afscheid nemen, meldt CNN. De entertainer kocht de ranch in 1987 en liet er een pretpark bouwen.


Voor vrienden en familie zou zondag een herdenkingsdienst op het programma staan. Waar de King of Pop uiteindelijk wordt begraven, is nog steeds niet bekend. De burgemeester van zijn woonplaats Gary in Indiana heeft de familie volgens CNN gevraagd hem daarheen te sturen. In Gary staat op 10 juli ook een herdenkingsdienst op het programma. De burgemeester verwacht dat het lichaam daar dan ook is, maar garandeert nog niets.

© [CopyRight 2009, Novum]

MICHAEL JACKSON OVERLEDEN KLIK HIER VOOR ALLE BERICHTEN.

Klik hier om cd’s en dvd’s van Michael Jackson te kopen

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

TOP