Eddie van Halen en Janie Liszewski getrouwd

by / zondag, 28 juni 2009 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock

Gitaarvirtuoos Eddie Van Halen is zaterdagnacht getrouwd met Janie Liszewski. De beloofden elkaar in zijn huis in de heuvels in Los Angeles eeuwige trouw, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 18-jarige zoon van de bruidegom Wolfgang was de getuige van de 54-jaar oude Van Halen, terwijl broerlief Alex Van Halen, een priester, de ceremonie leidde. Onder de honderd gasten bevond zich de ex-vrouw van de gitarist, Valerie Bertinelli. Het tweetal scheidde in 2006 na een huwelijk van 25 jaar.

Moeder van de 39-jarige bruid gaf Liszewski weg. De van oorsprong Nederlands-Indische Van Halen, oprichter en gitarist van de band Van Halen, en zijn kersverse vrouw hadden al drie jaar een relatie. In november werd bekend dat het tweetal zich had verloofd. De rocker had zijn liefje, tevens woordvoerder van Van Halen, tijdens een vakantie op Hawaï ten huwelijk gevraagd. Het is de eerste echtverbintenis van de bruid. Voor Van Halen, die in ‘Beat it’ van de vrijdag overleden Michael Jackson de gitaarsolo speelde, was het de tweede keer dat hij in het huwelijksbootje stapte.

De bruid droeg een roze en champagnekleurige jurk, die speciaal voor haar was ontworpen door Hanna Hartnell. Liszewski droeg er oorbellen en een armband van Bulgari bij. Haar zus Jennifer was het bruidsmeisje. Eddie en Wolfie waren makkelijk gekleed in katoenen broeken, blouses en slippers. Ook de bruid en de andere aanwezigen droegen slippers.

© [CopyRight 2009, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

TOP