Michael Jackson repeteerde woensdag 24 juni 2009 nog voor concertreeks

by / vrijdag, 26 juni 2009 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Dansers die woensdagavond met Michael Jackson oefenden voor zijn geplande concertreeks, hebben niets bijzonders aan de King of Pop gemerkt. Dat meldt een bron aan entertainmentwebsite TMZ. Enkele uren na de training overleed Jackson.

Volgens de bronnen die TMZ raadpleegt, merkten de dansers en band niets bijzonders aan de King of Pop. Jackson zou tot laat in de avond geoefend hebben voor zijn shows in Londen, waarvan de eerste op 13 juli plaats zou vinden. De aanwezigen merkten op dat hij zo’n drie uur te laat arriveerde en lusteloos was, maar dat was volgens hen wel vaker zo.

Michael Jackson overleed donderdagmiddag (lokale tijd) op 50-jarige leeftijd. Jackson zou in zijn woning in Los Angeles ingestort zijn en een hartaanval hebben gehad. Hij werd naar een ziekenhuis vervoerd met een hartstilstand. Wat de hartaanval veroorzaakte, is nog onbekend. Vrijdag vindt een autopsie plaats.

© [CopyRight 2009, Novum/AP]

MICHAEL JACKSON OVERLEDEN KLIK HIER VOOR ALLE BERICHTEN.

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

TOP